Cinci sfaturi pentru un business networking de succes

home_hosting_icon_1
Totul sau nimic. Cat de mult conteaza logo design-ul
November 25, 2012
Top 5 greseli de web design facute de companiile mici. Evita-le
November 25, 2012
Show all

Cinci sfaturi pentru un business networking de succes

home_hosting_pricingbox_option_2

Networking-ul de afaceri eficient este legatura intre indivizi care prin intermediul increderii si al constructiei unei relatii incep sa mearga sis a isi faca reclama unul celuilalt. Mai jos sunt cinci trucuri pentru un business networking de succes.

1. Tine cont ca networkingul este despre a fi original si autentic, bazandu-se pe incredere si relatii, este despre cum ii poti ajuta tu pe ceilalti.

2. Pune-ti intrebarea care sunt obiectivele tale pentru care participi la intalnirile de networking, astfel incat sa poti alege grupuri care te pot ajuta sa gasesti ceea ce cauti. Unele intalniri sunt bazate mai mult pe invatat, pentru a-ti face noi cunostinte, si/sau voluntariat.

3. Viziteaza toate grupurile ce-ti atrag interesul. Observa intonatia si atitudinea grupului. Oamenii isi acorda suportul, unii celorlalti? Cel ce conduce grupul este competent? Multe grupuri te vor lasa sa le vizitezi de doua ori inainte de a te alatura.

4. Detine o pozitie de voluntar in organizatie. Aceasta este o buna metoda de a iesi in evidenta si de a inapoia grupului care te-a ajutat.

5. Adreseaza intrebari deshise in conversatiile networkingului. Asta inseamna intrebari de genul: “cine, ce, unde, cand si cum, spre deosebire de cele simple la care se poate raspunde cu da sau nu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>