Logitech a lansat noi dispozitive de gaming

Samsung va lansa un ceas inteligent
March 19, 2013
Sony lanseaza in Romania primul televizor 4K
March 22, 2013
Show all

Logitech a lansat noi dispozitive de gaming

logitech-g700s-mouse

Logitech a lansat opt dispozitive dedicate gamerilor din intreaga lume. Acestea includ patru mousi, doua tastaturi si doua seturi de casti.

Mai multe detalii despre noile produse Logitech:

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse este un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. Gamerii pot folosi 13 taste de control programabile care te lasa sa programezi actiuni particulare, macro-uri complexe cu apasari de taste multiple, delay-uri repetitive si definite in functie de jucator.

Pentru gamerii ce joaca FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un gaming grade laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafete si o rotita de scroll ultra-rapida dual-mode. Mouse-ul are o greutate personalizabila de aproape 27 grame si posibilitate de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce inseamna ca-l poti acorda dupa stilul de joc preferat.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse dispune, ca si celelalte modele, de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii.

Logitech G19s Gaming Keyboard ofera un flux constant de informatii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil.

Logitech G510s Gaming Keyboard ofera 18 taste G programabile, care iti permit sa configurezi pana la 54 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tasta.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este sustinut de tehnologia Dolby Headphone ce creaza un camp sonor de 360 de grade.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset ofera sunet stereo de calitate folosind drivere de 40mm din neodim ce te ajuta sa ramai concentrat la joc pana la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>