Panda Security a lansat versiunea Beta a solutiei Cloud Office Protection Advanced 6.50

Allview a lansat tableta AX2 Frenzy
March 6, 2013
Voi cat timp stati pe Facebook? (GRAFIC)
March 6, 2013
Show all

Panda Security a lansat versiunea Beta a solutiei Cloud Office Protection Advanced 6.50

3D_Box_Group_sm-660x330

Compania de securitate Panda Security a lansat versiunea beta 6.50 a produsului Panda Cloud Office Protection Advanced. Aceasta este o solutie de securitate pentru end point bazata pe tehnologiile “cloud”, care include totodata si protectie pentru Exchange Server.

Ce face Panda Cloud Office Protection Advanced 6.50 (beta)?

1. Compatibila cu Exchange Server 2013: versiunea beta este compatibila cu noua platforma Microsoft  Exchange Server 2013, precum si cu noile sisteme de operare Windows 8 (32-bit si 64-bit) si Windows 2012 Server.

2. Filtrarea URL: Detectie proactiva imbunatatita pentru o mai buna protectie. Tehnologiile care stau la baza solutiei si precum si capabilitatile de raportare ofera acum o imagine mai in profunzime asupra activitatii pe internet si a productivitatii utilizatorului. Aceasta permite totodata administratorului sa creeze liste URL interzise si admise si sa blocheze accesul la pagimi web care apartin unor categorii interzise cum ar fi, sport, sex, jocuri de noroc, etc.

3. Tehnologia anti-exploit: Detecteaza si neutralizeaza malware-ul care exploateaza vulnerabilitatile PC-ului in scopul infectarii, in timp real (“0-day”). Acesta tehnologie foloseste Panda Collective Technology pentru a bloca amenintari de tipul Blackhole si Redkit, prin analiza comportamentului lor. In acest fel, solutia este capabila sa detecteze versiuni noi de malware, chiar inainte ca acestea sa fie identificate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>