Sony lanseaza in Romania primul televizor 4K

Logitech a lansat noi dispozitive de gaming
March 21, 2013
Hello world!
November 24, 2014
Show all

Sony lanseaza in Romania primul televizor 4K

bravia

Sony aduce in Romania primul televizor cu rezolutie 4K, modelul BRAVIA KD-84X9005. Televizorul cu diagonala de 84” (2,13M) incorporeaza tehnologia de imagine 4K X-Reality PRO si ofera imagini impresionante, la o calitate fara precedent.

“Noul televizor BRAVIA 4K deschide atat un segment de piata, cat si o noua era in tehnologia de imagine pentru acasa. Vorbim de o tehnologie uimitoare, dezvoltatata pe baza experientei vaste pe care Sony o are in industria cinematografica, unde a lansat primul proiector comercial, urmat de prima camera video 4k”, a declarat Lucian Radulescu, Country Head  Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Procesorul de imagine optimizat poate reproduce continutul HD sau Blu-ray in imagini clare, cu rezolutie 4k. In plus, spre deosebire de ecranele Full HD de mari dimensiuni, pe noul model BRAVIA 4K privitorii nu vor sesiza pixelii, ci se vor bucura de imaginile clare, surprinzator de realiste, la un unghi de vizionare de 60 grade. De asemenea, privitorii pot sta mai aproape de ecran (la 1,5 m) la jumatatea distanţei recomandata pentru televizoarele Full HD, pentru care distanţa de vizionare recomandata este de trei ori mai mare decat inaltimea ecranului.

Televizorul este completat de sistemul de sunet cinematografic cu 10 boxe laterale incorporate, optimizat pentru ecranele de mari dimensiuni si capabil sa redea pana la 50W.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>